Selecteer een pagina

In 2021 heeft Waternet voor Charles & More als projectpartner gekozen om voor haar medewerkers een aantrekkelijke hybride werk- en ontmoetingsomgeving in de kantoorgebouwen te creëren. Een omgeving waar het prettig samenwerken, ontmoeten en kennisdelen is. Maar ook een plek om samen te lunchen of ongestoord te kunnen bellen en video calls in te plannen.

Vanuit dat vertrekpunt hebben wij met het projectteam Bruis op de verdiepingen verschillende duurzame Hub Phone’s en Hub Work’s geplaatst. Waternet heeft specifiek voor deze in Nederland geproduceerde Hub serie gekozen met oog op duurzaamheid. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde zijn afgewerkt met PET Felt. Dat zorgt voor een uitstekende akoestiek voor de gebruiker en is goed voor de omgeving. Door de ruime kleurkeuzemogelijkheden (36!) kon aan iedere verdieping een eigen uitstraling worden gegeven.

Door het toepassen van aantrekkelijke en makkelijk verplaatsbare meubelen en presentatie elementen, zijn op alle verdiepingen WOP (Waternet Ontmoetings Plekken) gecreëerd om (agile) teammeetings te faciliteren. Op de loopbruggen fungeren informele zitjes als prettige break-out plekken.

Bruis hecht aan circulair inrichten veel waarde. Daarop aansluitend heeft Charles & More bijvoorbeeld bestaande end of live vergadertafels gebruikt om plantenbakken van te maken voor op de werkvloer en in het restaurant.

De prettige samenwerking met het team van WaternetIn-ZeeRusink Interieur B.V. en CHARLES & MORE heeft geleid tot een fraaie op maat gesneden invulling.

Toegepaste merken: Hub One, NORR11WilkhahnSedus Stoll (Headquarter) , MartexDiemme Office , Normann CopenhagenInterstuhl NL & BEEnea, maatwerk.

#furnishingthefurure #circulair #kantoorinrichting #charlesandmore